• Dear forum reader,

    To actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, you need a game account and to REGISTER HERE!

Not a Bug Error while connecting to beta in the app

Martia

Well-Known Member
Game version:
HTML5 Yes/No:
Game world: Beta
Browser/IOS/Android + version: zz1.128 newest app version
Flash Player version:
Operating System or Mobile Device: Samsung Tablet
Screen resolution:
Account name: Martia
Humans or Elves: Elves

Reproducibility:
5/5 = happens always

Quest title: (if applicable)

Current situation:
Error while starting game on beta, live world ist working normal. Already deleted Cache and App data, but no difference.
__

Expected situation:
__loading normal
__

Reproduction Steps
1. Starting game, loading
2. Error sign appears
3. Press retry
4. Starting game again loading
5. Error sign appears and so on
 

Attachments

  • Screenshot_20210416-094805_Elvenar.jpg
    Screenshot_20210416-094805_Elvenar.jpg
    1.4 MB · Views: 64

GerdyaanB

Well-Known Member
Game version:
HTML5 Yes/No:
Game world: Beta
Browser/IOS/Android + version: zz1.128 newest app version
Flash Player version:
Operating System or Mobile Device: Samsung Tablet
Screen resolution:
Account name: Martia
Humans or Elves: Elves

Reproducibility:
5/5 = happens always

Quest title: (if applicable)

Current situation:
Error while starting game on beta, live world ist working normal. Already deleted Cache and App data, but no difference.
__

Expected situation:
__loading normal
__

Reproduction Steps
1. Starting game, loading
2. Error sign appears
3. Press retry
4. Starting game again loading
5. Error sign appears and so on
Same here , i probably can only go back to live worlds with reinstall ! Because this is looping...
 

Velours

Active Member
Same here…
version zz 1.128
iPad.

Cannot login in live either because it is looping.

Thanks
 

Minouche

Member
Game version:
HTML5 Yes/No:
Game world: Beta
Browser/IOS/Android + version: zz1.128 newest app version
Flash Player version:
Operating System or Mobile Device: Samsung Tablet
Screen resolution:
Account name: Martia
Humans or Elves: Elves

Reproducibility:
5/5 = happens always

Quest title: (if applicable)

Current situation:
Error while starting game on beta, live world ist working normal. Already deleted Cache and App data, but no difference.
__

Expected situation:
__loading normal
__

Reproduction Steps
1. Starting game, loading
2. Error sign appears
3. Press retry
4. Starting game again loading
5. Error sign appears and so on

Same here. iPhone 11.
 

Marindor

Well-Known Member
Hi everyone,

We had an update around that time, so it seems that caused the issue. If anyone still has any problems, please let us know.
 
Top