1. Dear forum reader,

    To actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, you need a game account and to REGISTER HERE!
    Dismiss Notice

Cannot reproduce [26808] Part of loading screen visible when opening research tree

Discussion in 'Archive: Bugs and Errors' started by Jasper, Apr 24, 2019.

  1. Jasper

    Jasper Guest

    Game version: v1.78-(668cf892) (2019-04-24 14:12)
    HTML5: Yes
    Game world: zz1
    Browser + version: Version 74.0.3729.108 (Official Build) (32-bit)
    Flash Player version: 32.0.0.171
    Operating System: W7 x64 Enterprise
    Screen resolution: 1920x1080
    Account name: Jasper
    Humans or Elves:
    Elves

    Reproducibility: 5/5

    Current situation: When I open the tech tree I see part of the loading screen temporary visible. Same screen is also visible when I close tech tree to go back to my city. :eek:
    Same thing happens when opening / closing world map or going/returning from visiting other cities.

    Only seems to happen with HTML5 enable, when I turn it off switching to tech tree or world map behaves normally.

    Expected situation: Normal loading.

    n2.png
     
    Last edited by a moderator: Apr 24, 2019
  2. Theodore

    Theodore
    QA Moderator
    Elvenar Team

    Joined:
    Jan 22, 2019
    Confirmed. Open the research tree. Notice in place of the normal solid colored screen, there is at least part of the game loading screen as shown in the OP.
     
  3. lika1961

    lika1961 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    It also happens when you go to the world map and between provinces in tournament.
     
  4. Theodore

    Theodore
    QA Moderator
    Elvenar Team

    Joined:
    Jan 22, 2019
    Yes, it does. I came back to post that. It is also the background when you return to your city from the tree or map.
     
  5. Theodore

    Theodore
    QA Moderator
    Elvenar Team

    Joined:
    Jan 22, 2019
    This appears to have been fixed.
     
  6. Marindor

    Marindor
    Community Manager
    Elvenar Team

    Joined:
    Feb 26, 2015
    It was not really fixed, but after today's update it's indeed no longer reproducable. We will now archive this thread :)
     

Top