1. Dear forum reader,

    To actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, you need a game account and to REGISTER HERE!
    Dismiss Notice

Cannot reproduce [mobile] Incompatibility between the application and the PC browser - TECH TREE

Discussion in 'Archive: Bugs and Errors' started by Sheeze, Jul 11, 2018.

  1. Sheeze

    Sheeze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Game version: 1.57.3-af21442-0(zz1.59)
    Game world: zz1
    Browser + version: Android 7.0
    Account name: Sheeze
    Humans or Elves:
    Elves

    Situation:


    In app my technology is ready to unlock (screenshot 1)
    In PC browser in this technology is 67/60 and I can't finish them (sreenshot 2)

    How it should be:
    Also in app and in browser technology should look the same

    Repro steps:
    1) Logg in app
    2) Have more points (in KP bar) that you need to end technology
    3) Use button "fill all"
    4) Don't unlock technology in app
    5) Log in PC browser
    6) Check what game show in this technology (they should be ready to finish)
    7) Notice strange bug

    Ps. it is possible that there was a network problem along the way, but I do not know if it has any connection with this bug
     

    Attached Files:

  2. MalpA

    MalpA Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2016
    -315 diamonds? Hmm mb You find a way to earn diamonds without purchasing them ^^
     
  3. Amy Steele

    Amy Steele
    Senior QA Mod
    Elvenar Team

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Hi Sheeze - I couldn't reproduce this issue so far, so it may indeed be down to a connection issue. Did the problem persist if you refreshed your game?
    Also, did anyone else experience this?
     
  4. Karvest

    Karvest Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Can confirm lack of server validation of amount KP available to invest
    upload_2018-7-12_17-40-5.png
    It even allowed me to invest 3KP 2 times in a row (was 14/15 and only 3 KP in the bar)
    So probably due to lags @Sheeze pressed "invest all" button twice before received response from server and both times were successful.
     
    Last edited: Jul 12, 2018
  5. Sheeze

    Sheeze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2016
    @AmySteele Refresh didn't work.. I have this bug from mb 3 days
     
  6. Amy Steele

    Amy Steele
    Senior QA Mod
    Elvenar Team

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Unfortunately we are still unable to reproduce this issue with the steps given. If anyone has any further information that could help us to reproduce this issue, please do let us know, but for now we will archive this thread
     
  7. Karvest

    Karvest Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2017
    I don't know, how it was done originally, but in my test I just sent forged request to invest my last 3 KP into tech with only one KP left. And server accepted it 2 times despite there were no more KP both in my KP bar and left to invest. So I assume that some network conditions can cause normal client to send same request (invest all KP left) twice in a row and sever accept both. Should be fixed by proper server validation.
     
  8. Karvest

    Karvest Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Just tried sending another one
    upload_2018-7-24_18-0-43.png
    notice only 5 KP left in the bar while only 3 invested (haven't touched this account since last screenshot - so there were all 10KP before pressing the button. Server logic is messed up even more than just lack of validation.
     

Top